Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • 280 alumnes de 3er i 4rt d´ESO van visualitzar el documental 26 d´abril, Play Again i van poder conversar amb el protagonista
Notícia

280 alumnes de 3er i 4rt d´ESO van visualitzar el documental 26 d´abril, Play Again i van poder conversar amb el protagonista

l'Arboç 
Es va fer com una activitat programada de l’Institut per conscienciar als joves sobre l’esport i la violència.

280 alumnes de 3er i 4rt d’ESO de l’Institut de l’Arboç van realitzar el passat divendres 29 de març una activitat diferent. Es tractava de la visualització del documental “26 d’abril, Play again” i la posterior xerrada amb el seu protagonista Raul Sánchez.

El documental tracta sobre la conscienciació social, la reivindicació d’un esport lliure de violència, l’amistat i també la superació personal a través de la història real i en primera persona del protagonista. Raúl Sánchez jugava de davanter al club de futbol del Lloreda i competia a la Lliga de l’Associació de veterans Vallès – Maresme. El 26 d’abril del 2014, durant el transcurs d’un partit, un jugador de l’equip contrari li va donar un cop de peu a l’esquena que el va deixar tetraplègic. Just quatre anys després, el 26 d’abril del 2018, es va estrenar el documental dirigit pel seu amic Guillermo Cruz, realitzador i productor de cine.

En Raul confia que el seu cas ajudi a crear consciència i explica que sobretot vol reivindicar un esport lliure de violència. A la vegada, amb la seva història explicada en aquest documental també vol posar de valor l’esforç i la superació davant d’una situació tan extrema.