Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La Fira Modernista del Penedès presenta la Llegenda d´amor de La Giralda
Notícia

La Fira Modernista del Penedès presenta la Llegenda d´amor de La Giralda

l'Arboç 
El proper dissabte 13 d’abril a les 7 de la tarda es farà l’acte de presentació a l’Auditori Municipal de l’Arboç

La vuitena edició de la Fira Modernista del Penedès presenta com a principal novetat la representació a La Giralda de la peça teatral “La Llegenda d’amor de La Giralda”. Una obra de teatre inspirada en una història d’amor real que va determinar la construcció d’aquest edifici tan singular.

L’Ajuntament de l’Arboç realitzarà l’acte de presentació d’aquesta escenificació de la llegenda d’amor de La Giralda, i del seu cartell promocional, el proper dissabte 13 d’abril a les 7 de la tarda a l’Auditori Municipal.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Sr. Alfons Ribas, el propietari de La Giralda de l’Arboç, Sr. Manuel Camino, el president de l’Elenc Artístic Arbocenc, Sr. Josep Maria Arnan, el director de l’Elenc i autor de l’obra, Sr. Xavier Canals, i el dissenyador del cartell i el programa de la Fira Modernista, Sr. Joaquim Sicart.

La VIII Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc a l’Arboç el cap de setmana del 4 i 5 de maig de 2019, és un esdeveniment concebut i organitzat per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb el recolzament i suport del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris del qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.