Ajuntament de l'Arboç

Notícia

Setmana de la Gent Gran a l´Arboç

l'Arboç 
L’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació Llar de Jubilats, organitza del dilluns 29 d’abril al divendres 3 de maig de 2019 la “Setmana de la Gent Gran”. Aquesta iniciativa consisteix en l’oferta de tota una graella d’activitats gratuïtes per la tercera edat.

Dilluns 29 d’abril, a les 10 del matí, a la Biblioteca Municipal es realitzarà la xerrada “No oblidis els teus peus” impartida per la podòloga Carolina Mey.

Dimarts 30 d’abril, a les 18.30h, al Local Arbosense, es representarà un espectacle de varietats amb música i humor. En acabar s’oferirà un pica-pica a tots els assistents. Aquesta activitat té un aforament limitat i cal inscriure’s prèviament al PIJ de la Casa de Cultura.

Dimecres 1 de maig, a partir de les 13h a la sala Polivalent es realitzarà la Festa de l’1 de maig de l’Associació Llar de Jubilats que inclourà el tradicional dinar i ball fins al vespre amb el grup The Paradise. Per inscriure’s i realitzar el pagament cal adreçar-se a l’oficina de la Llar de Jubilats, a Cal Freixas (c/Hospital 13), els dimarts i dijous de les 16 a les 19h. Dijous 2 de maig s’han programat dues activitats. A les 10 del matí a l’Auditori Municipal tindrà lloc la xerrada “Consells de primers auxilis” a càrrec del personal sanitari del CAP de l’Arboç. A les 4 de la tarda, a la sala de la Llar de Jubilats a l’edifici de Can Freixas, es celebrà un campionat de dominó.

Divendres 3 de maig també hi haurà dues activitats. A les 10 del matí a l’Auditori Municipal tindrà lloc la xerrada “Això on ho llenço?” a càrrec del tècnic municipal de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Arboç. Tots els assistents a aquesta activitat seran obsequiats amb un petit detall gentilesa de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Arboç.

El mateix 3 de maig per la tarda, a les 17h al Local Arbosense, s’oferirà una exhibició de balls, sevillanes i pasdobles a càrrec del Grup de Jubilats del Tívoli del Vendrell.

Totes les activitats de la Setmana de la Gent Gran, excepte la Festa de l’1 de maig, són gratuïtes. Per a més informació cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura (Major, 37). Aquesta és una iniciativa impulsada per la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació Llar de Jubilats de l’Arboç.