Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La VIII Fira Modernista del Penedès s´acosta a l´excel.lent i obté la millor valoració dels visitants
Notícia

La VIII Fira Modernista del Penedès s´acosta a l´excel.lent i obté la millor valoració dels visitants

l'Arboç 
Milers de persones van visitar la vila amb la Giralda i el Palau Gener i Batet coma principals reclams.

La VIII Fira Modernista del Penedès, que s’ha celebrat a l’Arboç aquest darrer cap de setmana del 4 i 5 de maig de 2019, ha estat un èxit amb milers de visitants durant tots dos dies. Un esdeveniment molt lluït i un focus d’atracció cultural i turístic al Penedès que ha generat desplaçaments des de molts llocs de Catalunya i han omplert les zones d’aparcament amb moltíssims cotxes.

Però la Fira Modernista del Penedès ha estat sobretot un èxit de públic que ha omplert tant el mercat modernista com la resta d’activitats programades, especialment les visites teatralitzades sobre l’origen de La Giralda, i les visites al Palau Gener i Batet actes que han esdevingut, un any més els més concorreguts de la Fira Modernista del Penedès.

Cal assenyalar també que aquest any la Fira Modernista del Penedès ambientada en els balls i la música llatina de l’època ha comptat novament amb el primer grup arbocenc de persones ambientades d’època. Es tracta del batejat com a “Els amics del Rei Josep”, en honor a l’estrafolari i delirant personatge arbocenc de principis de segle XX.

La Marató de Teatre d’Època al Carrer, encapçalades per les locals Elenc Artístic Arbocenc i L’Embruix.cat, va mantenir un ambient d’animació i actuacions constant durant tota la Fira. Podeu trobar una galeria d’imatge sobre la VIII Fira Modernista del Penedès a través del facebook al perfil municipal de “L’Arboç Turístic”.