Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Tres persones ferides per inhalació de fum en l´incendi d´un habitatge
Notícia

Tres persones ferides per inhalació de fum en l´incendi d´un habitatge

l'Arboç 
Dos dels ferits són policies locals que han arribat al lloc dels fets els primers i han salvat la vida d’un veí amb mobilitat limitada.

Tres persones han resultat ferides per inhalació de fum en un incendi que s'ha declarat, a primera hora del matí d'aquest dijous 9 de maig, en un pis de l'Avinguda Jacint Verdaguer de l’Arboç. El foc s'ha originat al tercer pis d'un edifici de quatre plantes i ha obligat als veïns d'aquesta última a confinar-se en els seus domicilis. Els primers en arribar ha estat una patrulla de la policia local que han accedit al pis en flames i han pogut rescatar un veí amb mobilitat reduïda gràcies a la ràpida intervenció.

Els Bombers s'han traslladat al lloc amb un total de sis vehicles. Han rebut l'avís a les 6.15h. En concret, el foc s'ha originat en un pis de la tercera planta i ha cremat dues habitacions d'aquest domicili, mentre que la resta del bloc ha quedat afectat pel fum.

Un total de tres persones han hagut de ser ateses pel Servei d'Emergències Mèdiques per inhalació de fum. Una d'elles ha rebut l'alta in situ, mentre les altres dues han estat traslladades a l'Hospital del Vendrell amb pronòstic menys greu.

L’incendi s’ha pogut apagar cap a les 7h. Tots els veïns que havien sortit de l'edifici ja han pogut tornar a les seves respectives llars tret de la família del pis afectat, ja que s'està fent una revisió per valorar l'afectació de l'incendi.