Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Cicle d´actes contra la violència masclista a l´Arboç
Notícia

Cicle d´actes contra la violència masclista a l´Arboç

l'Arboç 
Activitats per denunciar la violència masclista el divendres 28 de juny a la Biblioteca Municipal

En el marc de la línia d’actuació política que ja fa anys que ve implementant l’Ajuntament de l’Arboç pel que respecta a la denúncia de la desigualtat i de la violència de gènere. El proper divendres 28 de juny de 2019, la Biblioteca Municipal de l’Arboç acollirà un cicle d’activitats a l’entorn d’aquesta temàtica adreçades a diferents franges d’edat, a càrrec d’Espectacles Xavi Demelo.

El cicle començarà a les 19.30h, amb l’espectacle infantil participatiu (infants a partir de 6 anys), anomenat “Contes de gènere”, que tracta sobre els errors de gènere, les relacions abusadores, els patrons de pensament i els estereotips d’una manera divertida, entretinguda però alhora instructiva.

A les 21.30h, el cicle continuarà amb “Gèneres”, un espectacle adreçat a joves i adults, que combinarà música, cançons, humor, sensibilització, poesia i literatura, tot plegat ben amanit d’una alta dosis d’humor. Un espectacle alhora colpidor i divertit però amb un rerefons instructiu i alliçonador.

Com a cloenda del cicle s’encetarà un col·loqui-debat on s’intentarà amb la participació del públic assistent treure l’entrellat de tot plegat i aportar solucions a aquesta terrible plaga de la violència de gènere.

Aquesta cicle d’activitats gratuïtes són una iniciativa de l’ajuntament de l’Arboç amb el finançament del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.