Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç participa novament al Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès TV i Gran Premi Consell Comarcal de l´Alt Penedès
Notícia

L´Arboç participa novament al Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès TV i Gran Premi Consell Comarcal de l´Alt Penedès

l'Arboç 
S´ha creat una selecció municipal infantil per participar en el torneig

Imatge: Cartell promocional del Torneig Comarcal de Futbol 7 (Font: CCAP)
 
Aquest cap de setmana tindrà lloc a la zona esportiva del municipi de Sant Sadurní d'Anoia el Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès TV i Gran Premi Consell Comarcal de l'Alt Penedès. Aquesta és una competició de categoria infantil (nascuts els anys 2005 i 2006) configurada per equips o seleccions municipals, una característica que la fa única a Catalunya. El municipi de l'Arboç, tot i pertànyer a la comarca del Baix Penedès, ha estat convidat novament a participar-hi com a únic representant de la comarca després dels bons resultats assolits en les darreres edicions.
 
En la seva 3a participació en el torneig, i sota la direcció del cos tècnic format per Dani Antolínez Solbas i Peter Curieses Moral, l'Arboç ha preparat una selecció dels millors jugadors del municipi formada per Omar Amghar Ghallit, Adam El Mansouri Belsifar, Ayoub Essalhi Essalhi, Gabriel Fernández Molina, Axel Gascón Cubero, Ibrahim Ghallit Ghallit, Alex Grande Miranda, Alejandro Martos Garrido, Jordi Miranda Curieses i Pau Segura Tamayo.
 
El Torneig Comarcal de Futbol 7 és una iniciativa del Consell Comarcal de l'Alt Penedès amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Sadurní, la Diputació de Barcelona i Penedès TV. La participació de la selecció arbocenca està patrocinada per l'Ajuntament de l'Arboç.
 
L'Ajuntament de l'Arboç està realitzant les oportunes gestions perquè el municipi sigui la seu de la pròxima edició d'aquest tradicional campionat penedesenc.

[R] (JPG)