Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Activitat de Reiki fa una donació a la Regidoria de Serveis Socials de l´Ajuntament de l´Arboç
Notícia

L´Activitat de Reiki fa una donació a la Regidoria de Serveis Socials de l´Ajuntament de l´Arboç

l'Arboç 
Recentment, la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç va rebre una donació econòmica corresponent a la meitat de la recaptació de l’activitat de Reiki que es ve desenvolupant ja fa més de sis anys als locals del carrer Àngel Guimerà de l’Arboç, darrera de l’Escola de Puntaires.

L’altre meitat de la recaptació s’ha destinat a l’Associació arbocenca “Segones oportunitats”, dedicada a la lluita pels animals abandonats . La Júlia, la Lola i la Cristina, les tres persones que desenvolupen aquesta activitat de sanació van fer lliurament d’aquesta quantitat a la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç, Montserrat Pérez, i a la treballadora social municipal, Yolanda Amaya.

L’Ajuntament de l’Arboç expressa públicament el seu agraïment per aquesta donació i recorda a tots els interessats en rebre una sessió de Reiki que només cal que concertin hora trucant a algun dels següents telèfons de contacte 977 670 330 o 669 423 779 (Júlia). L’Activitat de Reiki es realitza tots els dilluns del mes de les 6 a les 8 de la tarda.