Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´arboç ha sigut seu de la 3a Trobada d´associacions de la Gent Gran del Baix Penedès
Notícia

L´arboç ha sigut seu de la 3a Trobada d´associacions de la Gent Gran del Baix Penedès

l'Arboç 
Amb més de 300 participants, les valoracions han estat molt positives.

L’Arboç, 25 d’octubre de 2019. El passat dissabte 19 d’octubre l’Arboç va ser la seu de la 3a Trobada d’Associacions de la Gent Gran del Baix Penedès, organitzada per la Comissió Executiva de la Gent Gran del Consell Comarcal del Baix Penedès i per l’associació de jubilats/des de l’Arboç i per la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç. En aquesta Trobada també hi van prendre part avis i àvies de Banyeres del Penedès i Sant Jaume dels Domenys.

Des de la Regidoria de Benestar Social i Sanitat de l’Arboç es fa una valoració molt positiva de tota la jornada. A les 10h del matí l'alcalde de l’Arboç, i president del Consell Comarcal, el senyor Joan Sans, va donar la benvinguda a tots els assistents, i seguidament, es van realitzar visites guiades al municipi (La Giralda, Museu de Puntes de coixí, edificis modernistes, església de Sant Julià, etc.). Seguidament es va fer el dinar popular, al qual van assistir 250 persones, i que va ser tot un èxit. També es va fer entrega d’un record a tots i totes les assistents i es va amenitzar l’acte amb un ball.

Aquesta trobada va comptar amb el suport de nombrosos voluntaris i del Consell Comarcal del Baix Penedès. Des de la Comissió Executiva de la Gent Gran es va destacar el bon funcionament de la Trobada i la voluntat de donar continuïtat a aquest acte en el futur.