Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Èxit de participació en una 7ena edició de l´Enramada de l´Arboç de rècord
Notícia

Èxit de participació en una 7ena edició de l´Enramada de l´Arboç de rècord

l'Arboç 
Un cartell de cuiners de primera fila, productes de proximitat i qualitat i activitats innovadores aliades amb un temps primaveral, causes de l’èxit.

L’Arboç, 29 d’octubre de 2019. L’Enramada de l’Arboç ha polvoritzat tots els rècords en una edició on el públic penedesenc ha respost massivament a la crida de la mostra enogastrònomica, que ha presentat un cartell amb cuiners de primera fila i amb els forns i cellers més punters del Penedès.

Inaugurada divendres 25 d’octubre per la televisiva xef Montse Estruch, la setena edició de l’Enramada ha destacat sobretot pels shows de cuina en directe de xefs de la talla de David Vernet, del restaurant El Vell Papiol de Calafell; Jordi Martínez, del restaurant Coll de Nulles, o Joel Molina, del restaurant El Barretet de Castellet, tots ells membres del col·lectiu gastronòmic baixpenedesenc Terra i Taula.

Una altra de les facetes més conegudes de l’Enramada és la música en directe. En aquesta edició s’ha comptat amb formacions i cantants de primera fila com Nerea Bassart Trio, Rosa Maria Inglada o el duo Anna & Ignasi. Tastos, tallers, inflables, tallers infantils i moltes altres activitats, la majoria gratuïtes, han acabat de configurar una exitosa setena edició de l’Enramada. Un esdeveniment pensat i concebut per a un públic familiar que organitza la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb una periodicitat anual, normalment el darrer cap de setmana d’octubre.

L’Ajuntament de l’Arboç vol agrair públicament el treball i dedicació de tots els estands participants i de totes les persones que han contribuït d’una o altra manera amb l’èxit d’aquesta setena edició de l’Enramada.

Imatge: La coca enramada és una de les especialitats gastronòmiques més típiques del Penedès (Font: Aj. de l’Arboç)