Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Es presenta el cartell de la 2a Cursa-Pedalada BTT l´Arboç que es celebrarà el diumenge 15 de desembre de 2019
Notícia

Es presenta el cartell de la 2a Cursa-Pedalada BTT l´Arboç que es celebrarà el diumenge 15 de desembre de 2019

l'Arboç 
En aquesta segona edició hi hauran dos circuits, un de 22 km i un de 36 km. La propera setmana s’obriran les inscripcions.

L’Arboç, 8 de novembre de 2019. Avui s’ha presentat el cartell de la segona edició de la Cursa- Pedalada BTT l’Arboç que es celebrarà el proper diumenge 15 de desembre. Un esdeveniment esportiu que cerca potenciar aquest popular esport al territori i situar l’Arboç al mapa d’esdeveniments esportius amb pedals. L’organització d’aquest esdeveniment corre a càrrec de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç amb la inestimable col.laboració del Club Esportiu l’Arboç, la botiga Bike Llorenç de l’Arboç i Moziatex.

En aquesta segona edició s’han modificat les distàncies i s’hi han fet millores per tal d’aconseguir un circuit amb més prestacions. D’aquesta manera, els participants podran escollir realitzar un circuit curt de 22 km o un de més llarg de 36 km. La sortida serà conjunta i els participants tindran un temps màxim de 3:30h per a realitzar el circuit. A més, com a novetat es podrà participar amb e-bike (bicicleta elèctrica) en una categoria especial.

Les inscripcions es podran fer online a www.athleticevents.net o presencialment a la botiga BIKE Llorenç situada a la Via Augusta, número 4 de l’Arboç a partir de la propera setmana. Podeu seguir totes les novetats sobre la cursa a través de la pàgina de Facebook: @BTTlarboc/.

Imatge: Imatge del cartell promocional. El corredor que hi surt es diu Jordi Galofré, de Llorenç del Penedès, 3er de la general de la cursa llarga de l’any 2018. (Font: Aj. de l’Arboç)