Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Noves formacions gratuïtes de manipulador d’aliments i treball en equip el proper mes de gener
Notícia

Noves formacions gratuïtes de manipulador d’aliments i treball en equip el proper mes de gener

l'Arboç 
Destinat principalment a persones que estiguin en actiu, també s’hi poden apuntar personal de l’administració o persones en situació d’atur.

L’Arboç, 13 de desembre. L’Ajuntament de l’Arboç amb la col.laboració de l’empresa Alttalent SL realitzarà nous cursos 100% subvencionats de manipulador d’aliments i al.lèrgens i de Treball en equip. Tots dos cursos es duran a terme el proper mes de gener, estan destinats a persones que estiguin actives, personal de l’administració o en situació d’atur i tindran una durada de 30 hores.

La formació en Manipulació d’aliments i al.lèrgens es durà a terme els dilluns 13, 20 i 27 de 17h a 20h, els dijous 16, 23 i 30 també de 17h a 20h i els dissabtes 18/1 i 1/2 de 9 a 14h a l’Aula de Can Freixas. L’objectiu és el de preparar els participants en la manipulació d’aliments en compliment de la legislació vigent respecte la manipulació higiènica dels aliments recollit en el Reglament 852/2004.

La formació de Treball en equip té com a objectius adquirir les eines necessàries per gestionar equips d'alt rendiment i les claus d'èxit per potenciar el seu lideratge. Aprendre a com maximitzar el seu potencial a través d'una comunicació efectiva, la gestió emocional pròpia i del seu equip, la generació de confiança i la consecució d'objectius a través d'un pla d'acció. Entrenar les competències i habilitats directives necessàries per acompanyar, gestionar i aconseguir la motivació d'equips. Aquesta formació es durà a terme els dilluns 20 , 27 i 3 de febrer de 17h a 20h, el dijous 30 també de 17h a 20h, els divendres 24, 31 i 7 de febrer també de 17h a 20h i el dissabte 25/1 de 10 a 14h.

Tothom que estigui interessat ha de presentar el full d’atur, dni, full de preinscripció i en el cas de les persones en actiu, última nòmina, dni i full inscripció a l'oficina de l’OAC de l'Ajuntament, o registrar-ho telemàticament a https://arbocenc.eadministracio.cat/info.0 abans del dia 31/12/2019. Podeu descarregar el formulari d’inscripció al següent enllaç. Imatge: Imatge del cartell (Font: Aj. de l’Arboç)

Full d'inscripció (PDF)