Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La II Cursa i Pedalada BTT de l´Arboç supera amb nota les expectatives dels corredors que van exhaurir tots els dorsals
Notícia

La II Cursa i Pedalada BTT de l´Arboç supera amb nota les expectatives dels corredors que van exhaurir tots els dorsals

l'Arboç 
Tant l’organització com el nou traçat ampliat han rebut molt bones crítiques.

L’Arboç, 17 de desembre. La II Cursa i Pedalada BTT Vila de l’Arboç va ser un èxit amb els 400 dorsals exhaurits. Ni el temporal de vent que va afectar la comarca va poder impedir un diumenge perfecte per a la celebració de la II Cursa i Pedalada BTT l’Arboç. Cal destacar però, la feina extra de l’organització per garantir el bon estat del circuit a causa del fort vent que va fer caure branques dels arbres i moure les fletxes que senyalitzaven.

Corredors vinguts d’arreu del territori català, alguns repetien i d’altres debutaven a l’Arboç, van competir aquest diumenge per endur-se el primer premi en un circuit de nova creació pels camins i carrers de l’Arboç. En aquesta segona edició es va afegir un nou tram, tan al circuit de 22km com el de 38km, que passava per la riera de Marmellar. Un tram de bosc i corriols amb una pujada molt exigent coneguda com “matamatxos”. El circuit llarg afegia una altra ampliació al punt quilomètric 26 amb la famosa cascada de baixada, d’un nivell tècnic molt exigent, on els participants tenien l’opció de baixar per una variant més assequible.

El circuit de 22 k presentava un nivell fàcil i assequible per fomentar la participació d’aficionats o fins i tot famílies. El circuit de 38k presentava un nivell de dificultat general mitjà però demanava bona tècnica per poder-lo executar amb velocitat.

Podeu consultar tots els resultats a:

Cursa 38k i ebikes

http://www.athleticevents.net/classificacio/36-km-btt-l-arboc-708

Cursa 22k

http://www.athleticevents.net/classificacio/22-km-btt-l-arboc-707

Cal destacar que dels 400 participants que van prendre la sortida van finalitzar la cursa 338 sumant les 3 categories del circuit curt i llarg i ebikes.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç es valora molt positivament l’èxit d’organització i participació quedant la cursa consolidada i assegurant la tercera edició.