Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Els Reis Mags d´Orient arribaran a l´Arboç el proper diumenge 5 de gener a 2/4 de 7 de la tarda
Notícia

Els Reis Mags d´Orient arribaran a l´Arboç el proper diumenge 5 de gener a 2/4 de 7 de la tarda

l'Arboç 
Al migdia, a les 12, es farà la cavalcada dels patges i pregoners reials.

L’Arboç, 2 de gener de 2020. Els Reis Mags d’Orient arribaran a l’Arboç el proper diumenge 5 de gener a 2/4 de 7 de la tarda. Segons han informat, La Cavalcada reial començarà a la nostra vila al Carrer Salvador Espriu cantonada amb l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer i continuarà per aquest fins al Carrer Rafael de Casanovas. Continuaran per la Rambla Gener, el Passeig Panxita, enfilaran la Via Augusta fins a la Plaça de Catalunya i allà la cavalcada reial pujarà per l’Avinguda de Sant Jordi fins al Carrer Hospital, Rambla Gener i Carrer Major fins a l’Ajuntament on seran rebuts pels membres del consistori.

Abans de pujar a l’Ajuntament, els 3 reis mags passaran per l’Església de Sant Julià on faran l’adoració de l’infant Jesús al Pessebre Vivent i seguidament, els Reis pujaran al balcó de l’Ajuntament des d´on oferiran el tradicional discurs. Per finalitzar, la comitiva es dirigirà al local Arbosense on els infants podran parlar amb els Reis.

Abans però, a les 12 del migdia es farà la cavalcada dels patges i pregoners reials que anunciaran l’arribada dels reis Mags. La sortida serà des de la Plaça Catalunya, continuarà per l’Avinguda de la Generalitat, Carrer Hortaleza, pujarà per l’Avinguda de Tarragona, Avinguda de Sant Jordi, seguirà pel Carrer Hospital, Rambla Gener i finalment Carrer Major on finalitzarà davant de l’Ajuntament.

Durant el transcurs de les cavalcades els carrers afectats romandran tancats al trànsit. Moltes gràcies per la vostra col.laboració.