Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Espectacle de teatre infantil a la Biblioteca Municipal de l´Arboç amb la participació dels alumnes de 3er d´ESO de l´Institut
Notícia

Espectacle de teatre infantil a la Biblioteca Municipal de l´Arboç amb la participació dels alumnes de 3er d´ESO de l´Institut

l'Arboç 
Representaran l’obra: “Blancanieves y los siete enanitos” el proper dimecres 29 de gener a les 17:30h.

L’Arboç, 27 de gener de 2020. El proper dimecres 29 de gener a les 17:30h a la Biblioteca Municipal els alumnes de 3er d’ESO de l’Institut de l’Arboç representaran l’obra de teatre infantil: “Blancanieves y los siete enanitos”. Una obra dirigida a tots els nens i nenes d’educació infantil.

Aquesta obra està emmarcada dins de l'activitat "Fem un contacontes?" i forma part del programa de Servei Comunitari de l'Institut de l'Arboç, amb la col.laboració del Departament de Llengua Castellana del centre educatiu arbocenc.

Aquest espectacle està organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç i l'entrada és gratuïta. També hi col·labora l'AMPA de l'Institut de l'Arboç i l'equip de docents del centre. Recordem que la Biblioteca Municipal de l'Arboç està situada a l'Avinguda Sant Jordi 12. Per a més informació poden trucar al telèfon 977 671992.