Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Aquest diumenge es celebra el XXVIIIè Cros Escolar de l´Arboç
Notícia

Aquest diumenge es celebra el XXVIIIè Cros Escolar de l´Arboç

l'Arboç 
La prova forma part dels jocs Esportius Escolars de Catalunya.

L’Arboç, 5 de febrer de 2020. El proper diumenge 9 de febrer de 2020 l’Arboç celebrarà el XXVIIIè Cros Escolar. Aquesta prova, que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, començarà a les 11 del matí a la zona mestral, als carrers que hi ha entre l’institut i l’estació de ferrocarril de l’Arboç.

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) és un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de Catalunya.

S’espera que la prova esportiva compti amb una participació al voltant dels 400 esportistes, des dels 3 anys fins a la categoria de majors de 18 anys. El cros escolar de l’Arboç comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Arboç i regidor d’Ensenyament, Sr. Joan Sans i Freixas, i la directora de l’Escola Sant Julià, Sra. Xelo Díaz.

L’organització d’aquest esdeveniment esportiu és una iniciativa de l’AMPA de l’Escola Sant Julià de l’Arboç juntament amb el centre docent, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.