Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La Rua de Carnaval de l´Arboç entra a formar part del Carnaval del Penedès Marítim conjuntament amb El Vendrell, Calafell, Cunit i Cubelles.
Notícia

La Rua de Carnaval de l´Arboç entra a formar part del Carnaval del Penedès Marítim conjuntament amb El Vendrell, Calafell, Cunit i Cubelles.

l'Arboç 
S’ha editat un programa conjunt amb informació de tots els actes principals, que ofereix un cap de setmana de carnaval complert des del divendres fins el diumenge.

L’Arboç, 12 de febrer de 2020. La Rua de Carnaval de l’Arboç ja forma part des d’aquest any del programa conjunt dels actes del Carnaval del Penedès Marítim. Ahir, els ajuntaments del Vendrell, Calafell, Cunit, Cubelles i l’Arboç van fer, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, la presentació del programa conjunt del Carnaval. Per part de l'Arboç va comptar amb la presència de l'Alcalde Joan Sans. És la segona edició d’aquesta presentació conjunta després de la bona acollida que va tenir l’any passat.

Enguany s’hi ha sumat el municipi de l’Arboç, que celebra la seva rua el diumenge al migdia pels carrers de la vila des de fa més de 40 anys. Des del consistori arbocenc, pertànyer al Carnaval del Penedès Marítim és un reconeixement a la feina ben feta. La presentació conjunta és possible gràcies a un treball de coordinació de les respectives festes i té com a objectiu aconseguir, entre tots, un producte turístic més atractiu tant per la població de les pròpies comarques com pels visitants.

El programa conjunt que s’ha editat ofereix la informació dels actes principals dels Carnavals, fonamentalment les rues i activitats infantils. Per a conèixer tots el detalls dels programes de cada municipi es podran consultar les webs municipals: www.elvendrell.net; www.calafell.cat; www.cubelles.cat; www.cunit.cat i www.arbocenc.org.