Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l´Arboç anuncia canvis en els pagaments de taxes públiques:
Notícia

L´Ajuntament de l´Arboç anuncia canvis en els pagaments de taxes públiques:

l'Arboç 
Des de l’Ajuntament també s’estan estudiant altres mesures de suport a empreses, comerços, treballadors i famílies que s’hagin vist gruement afectats econòmicament pels efectes del Covid-19.

-La Piscina Coberta Municipal - Inacua no cobrarà més rebuts als usuaris mentres no hi hagi servei. Un cop es restableixi el servei s’haurà de passar per recepció i es compensaran el dies de març que s’han cobrat mentres estava tancat en el següent rebut.

-L’Escola Municipal de Música Tradicional anuncia que els alumnes recuperaran les classes quan es torni a obrir l’Escola. Les classes col·lectives seran a convenir. S’està estudiant poder fer classes individuals de manera telemàtica durant aquestes setmanes excepcionals.

-Les famílies no hauran de pagar la quota de l’Escola Bressol corresponent al període durant el qual aquesta estigui tancada, des de la data d’inici de l’estat d’alarma, el 14 de març.

-Els parquímetres de la vila estan fora de servei des del passat dimecres 18 de març. Per facilitar la mobilitat i poder anar a comprar productes bàsics als nostres comerços, demanem responsabilitat a la ciutadania i així afavorir la rotació dels aparcaments retirant els vehicles de la zona blava l’abans possible.

-Els marxants del mercat que hagin vist suspesa l’activitat durant el període que duri la situació d’emergència no hauran de pagar la taxa corresponent d’aquest període.

-Modificació i ajornament del calendari de pagament d'impostos a Base mentre duri l'estat d'alarma.