Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • NotÝcies
  • Informaciˇ important per a pensionistes: evitar aglomeracions a les sucursals bancÓries
NotÝcia

Informaciˇ important per a pensionistes: evitar aglomeracions a les sucursals bancÓries

l'Arboç 
Les entitats donen cita prŔvia als clients que retiren la pensiˇ en efectiu.

Algunes entitats bancÓries han avanšat aquest mes el pagament de les pensions, que lĺEstat fa el dia 25. Aquest avanšament, que no tÚ cap cost, vol evitar que els pensionistes que retiren la pensiˇ en efectiu formin aglomeracions a les sucursals, per evitar la transmissiˇ i contagi del coronavirus, tractant-se de persones que pertanyen a un sector de risc.

Per aix˛, les entitats estan contactant amb els seus clients majors de 65 anys per donar-los cita prŔvia si volen rebre la pensiˇ en efectiu. Aquesta mesura tambÚ Ús aplicable per realitzar reintegraments durant la vigŔncia de lĺactual emergŔncia sanitÓria. Cal tenir en compte que moltes persones grans encara retiren la pensiˇ en efectiu a la finestreta del banc perquŔ no disposen de targeta o de banca en lÝnia. Aquest fet acostuma a crear cues a les sucursals el dia de pagament i posteriors.

A mÚs, quan contactin amb aquests clients, les entitats els resoldran tambÚ els possibles dubtes sobre lĺ˙s de les targetes per a realitzar pagaments i cobraments i sobre els serveis de banca en lÝnia. La intenciˇ Ús limitar al mÓxim lĺ˙s de diners en metÓlĚlic, evitar desplašaments innecessaris a les sucursals i evitar-hi aglomeracions.