Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • S´ajornen o suspenen totes les Fires i Trobades previstes a l´Arboç les properes setmanes
Notícia

S´ajornen o suspenen totes les Fires i Trobades previstes a l´Arboç les properes setmanes

l'Arboç 
En funció de com evolucioni la situació, Ajuntament i entitats estudiaran possibles dates alternatives a partir del setembre.

L’Arboç, 24 d’abril de 2020. L’evolució de la crisi i emergència sanitària deguda a la pandèmia del covid-19, ha obligat a l’Ajuntament de l’Arboç a prendre la decisió de suspendre les Fires i Trobades previstes pròximament a la nostra Vila.

La Trobada Nacional de Bastoners prevista pel 10 de maig en commemoració dels 250 anys del Ball de Bastons de l’Arboç, de moment s’ajorna fins al mes d’octubre i la Mostra de Gegants Centenaris prevista pel dissabte 6 juny es posposa a l’any 2021.

Pel que fa a la Fira de la Cervesa organitzada pel Ball de Diables es suspèn l’edició d’enguany i s’emplaça a la propera edició de l’any 2021 i l’Aplec de la Llacuneta també suspèn fins l’any vinent.

La IX Edició de la Fira Modernista del Penedès prevista pels dies 25 i 26 d’abril de 2020 tal i com ja vam informar, s’ha suspès de moment i en funció de l’evolució de la pandèmia, l’Ajuntament no renuncia a poder-la celebrar a partir del mes de setembre. Pel que fa a la Setmana de la Gent Gran s’ha suspès fins l’any vinent.

El consistori ha paralitzat tots els preparatius i en funció de com evolucioni la situació i la durada, i les possibilitats de realitzar actes en el futur s’estudiaran, en el seu moment, les possibles alternatives.