Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • NotÝcies
  • L┤Ajuntament de l┤Arboš facilitarÓ l┤ampliaciˇ gratu´ta de les terrasses per tal de garantir el distanciament social i dinamitzar el sector
NotÝcia

L┤Ajuntament de l┤Arboš facilitarÓ l┤ampliaciˇ gratu´ta de les terrasses per tal de garantir el distanciament social i dinamitzar el sector

l'Arboç 
Els propietaris dĺestabliments interessats hauran de presentar una sol.licitud a travÚs de la seu electr˛nica.

A mÚs, des del consistori tambÚ sĺestÓ estudiant una bonificaciˇ parcial de lĺimpost de terrasses.

Divendres 8 de maig de 2020. L’Ajuntament de l’Arboç facilitarà a bars i restaurants l’ampliació de les terrasses per tal de garantir el distanciament social i a la vegada dinamitzar el sector greument afectat per les mesures de l’estat d’alarma. Bars i restaurants podran mantenir així la seva capacitat de negoci respectant a la vegada les mesures de distanciament, i complint la normativa de la Fase 1 segons la qual només es permetrà el 50% de l’ocupació a les terrasses. Els propietaris d’establiments de restauració que hi estiguin interessats hauran de presentar una sol·licitud a través de la seu electrònica demanant l’ampliació de l’espai per poder mantenir el nombre de taules autoritzades per les terrasses.

 

L’Ajuntament ha publicat un edicte segons el qual, a partir del pròxim dilluns 11 de maig, quan entri en vigor la fase 1 de la desescalada, es podrà ampliar l’espai de les terrasses de bars i restaurants a la via pública. Aquesta ampliació vindrà condicionada, prèvia sol.licitud i informe de la Policia Local, pel fet que no suposin un obstacle per al trànsit de vianants i que a la vegada es puguin complir les distàncies de seguretat.

Aquesta mesura vol contribuir a la reactivació econòmica del sector de la restauració arran de la paralització econòmica causada per la pandèmia. A més, des del consistori també s’està estudiant una possible bonificació parcial de la taxa de terrasses. En el següent enllaç al BOE s’explica les condicions de les terrasses en fase 1.

https://www.boe.es/boe/dias/2020/05/03/pdfs/BOE-A-2020-4791.pdf