Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Durant el confinament s´han realitzat 176 actuacions per portar menjar o medicaments a persones grans o dependents i s´han felicitat a domicili 59 aniversaris a l´Arboç
Notícia

Durant el confinament s´han realitzat 176 actuacions per portar menjar o medicaments a persones grans o dependents i s´han felicitat a domicili 59 aniversaris a l´Arboç

l'Arboç 
La Policia Local i Protecció Civil de l’Arboç deixen de realitzar aquests serveis un cop iniciada la Fase 1 de desconfinament.

L’Arboç, 12 de maig de 2020. Durant tota l’etapa de confinament l’Arboç ha dut a terme dues iniciatives per tal d’ajudar als vilatans de més edat i dependents de l’Arboç consistent en el servei per dur aliments de primera necessitat i medicaments amb una trucada telefònica. A més, per fer més alegre i animar als més joves es va dur a terme una altra iniciativa consistent en que els cossos de seguretat, tant la Policia Local com Protecció Civil, han felicitat a domicili els aniversaris de totes les persones que així ho han sol·licitat, sense límit d’edat.

Tot i que la lluita contra el Covid 19 no s’ha acabat, creiem que el motiu que ens va dur a posar en funcionament el servei per dur menjar i medicaments a domicili i el de felicitar els aniversaris a domicili per part de la policia local i protecció civil ja no existeix. Aquesta acció que vam decidir engegar des de l’Ajuntament en els moments més durs del confinament ja no és necessària perquè per sort, anem recuperant progressivament la normalitat i el nostre dia a dia. Amb tot, des de l’Ajuntament s’informa que per aquelles persones grans o dpenedents que tinguin una necessitat urgent, el servei per portar aliments i medicaments a domicili continuarà funcionant excepcionalment.

Des de l’Ajuntament volem agrair a tots els arbocencs i arbocenques la seva responsabilitat davant de la dura situació que ens ha tocat viure i fem una crida novament a seguir complint les normes per evitar possibles contagis.