Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l´Arboç lliurarà gratuïtament un set preventiu contra la Covid-19 a cada família consistent en dos jocs de mascaretes i un paquet de tovalloletes antibacterianes
Notícia

L´Ajuntament de l´Arboç lliurarà gratuïtament un set preventiu contra la Covid-19 a cada família consistent en dos jocs de mascaretes i un paquet de tovalloletes antibacterianes

l'Arboç 
S’estableixen dos punts de recollida coincidents amb els districtes electorals. Podeu consultar els punts de recollida i els dies en els documents adjunts al final de la notícia.

L’Arboç, 18 de maig de 2020.

Per facilitar en tot el possible el retorn a la normalitat, l’Ajuntament de l’Arboç complementa totes les accions que ha dut a terme fins ara en la crisi epidèmica amb el lliurament a cada família arbocenca d’un set de material preventiu contra el Covid-19, consistent en dos jocs de mascaretes, un paquet de tovalloletes humides antibacterianes i un fulletó explicatiu bilingüe.

Per fer arribar el material preventiu a cada família, s’habilitaran dos punts de recollida: La Casa de Cultura i el Poliesportiu Municipal, que coincideixen amb els districtes electorals.

Un membre de cada família haurà d’anar a recollir el seu set de material preventiu al punt de recollida que es correspon amb el lloc on va a votar quan hi ha eleccions. Per recollir el sobre ha de presentar el DNI.

L’horari de recollida dels sobres serà els dimecres i dijous 20 i 21 de maig de les 11 a les 13h i de les 17 a les 19h. Per evitar en tot el possible aglomeracions, la recollida s’estructurarà segons el carrer on es visqui. L’Ajuntament publicarà les llistes de recollida a les cartelleres municipals i a les xarxes socials.

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida a tota la població a ser corresponsable i a no generar aglomeracions innecessàries tot respectant el dia i hora assignats per la recollida.

Tanmateix, també es recorda que la millor manera de prevenir la transmissió del Covid-19 és prendre les mesures de prevenció de contagis: respectar la distància social, rentar-se les mans sovint, utilitzar mocadors d’un sol ús i tapar-se la boca i el nas en tossir o esternudar.

Punts de recollida CAT (PDF)

Puntos de recogida ESP (PDF)