Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l´Arboç inicia una campanya per promoure el comerç local
Notícia

L´Ajuntament de l´Arboç inicia una campanya per promoure el comerç local

l'Arboç 
S’han editat cartells informatius on s’exposen idees i motius pels quals val la pena comprar a la Vila

L’Arboç, 19 de maig de 2020.

L’ajuntament de l’Arboç ha iniciat una campanya per incentivar el comerç local a la Vila. Per aconseguir-ho, s’han editat uns cartells informatius on s’exposen diferents idees per les quals val la pena comprar as comerços locals i ajudar a mantenir el teixit comercial local viu.

Idees com mantenir el poble viu, amb gent al carrer, o el tracte personalitzat que un comerç petit pot oferir a diferència de la gran superfície o el comerç online. La qualitat i proximitat dels productes també és un element important, ja que comprant producte de proximitat també estem ajudant indirectament als productors locals. Aquesta campanya se suma a les diferents accions de l’Ajuntament està duent a terme per alleugerir els greus efectes de la Covid 19 en els comerços locals, com són les darreres mesures aprovades d’ajudes que ja es poden demanar telemàticament i també oferint la possibilitat de poder ampliar les terrasses sense cost per compensar la limitació del 50% d’ocupació obligada per qüestions sanitàries.

Amb la Fase 1 del desconfinament i l’obertura dels comerços, el consistori demana responsabilitat quan es vagi a fer la compra a les botigues i també quan es vagi a gaudir a les terrasses de bars i restaurants. Recordeu mantenir la distància social, fer ús de mascareta i guants, així com netejar-se les mans amb aigua i sabó sovint.