Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Ajuntament de l´Arboç organitza una revetlla familiar virtual amb música en directe.
Notícia

L´Ajuntament de l´Arboç organitza una revetlla familiar virtual amb música en directe.

l'Arboç 
La podreu seguir a partir de les 23 hores a través del seu canal de youtube https://www.youtube.com/user/Djdaanii i també mitjançant la pàgina oficial de Facebook de l´Ajuntament.

Dimarts 23 de juny de 2020.

 

A causa de la crisi sanitària causada per la Covid-19, no es podrà celebrar la tradicional revetlla de Sant Joan tal i com ho hem fet els darrers anys. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament ha organitzat una sessió virtual en directe amb la música del Disco Láser Show que podreu seguir a partir de les 23 hores a través del seu canal de youtube https://www.youtube.com/user/Djdaanii i també mitjançant la pàgina oficial de Facebook de l'Ajuntament.

Des de l’Ajuntament però, s’anima a tots els arbocencs i arbocenques a celebrar la revetlla de Sant Joan, encara que d’una manera diferent a causa de la situació actual, en família i grups reduïts a les cases.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a celebrar-ho amb responsabilitat i seguretat posant en valor l’esforç dels serveis sanitaris, d’emergència i de seguretat. I recorda la necessitat de respectar les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, en especial mantenir la distància física i evitar el contacte, així com utilitzar mascareta i rentar-se les mans amb aigua i sabó. També cal tenir en compte la perillositat de l’ús d’hidrogels i alcohols amb l’ús de petards per la seva condició de líquid d’inflamable.