Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç commemorarà el Dia Internacional de l´Orgull LGTBI pintant les llambordes de la rotonda de l´Avinguda Sant Jordi
Notícia

L´Arboç commemorarà el Dia Internacional de l´Orgull LGTBI pintant les llambordes de la rotonda de l´Avinguda Sant Jordi

l'Arboç 
Des de l’Ajuntament s’anima a tots els arbocencs i arbocenques a participar d’aquest acte reivindicatiu

Dijous 25 de juny de 2020. L'Arboç commemorarà el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI pintant les llambordes de la rotonda de l'Avinguda Sant Jordi. L’activitat es durà a terme demà divendres 26 de juny de 2020 a les 6 de la tarda. L'acte, que tindrà lloc a la rotonda de l'avinguda de Sant Jordi cantonada amb el carrer de l'Hospital, consistirà a pintar les llambordes del perímetre de la rotonda amb els colors de la bandera LGTBI.

L’acte és obert a tothom que hi vulgui col.laborar ajudant a pintar les llambordes. Només cal fer acte de presència a les 18 hores complint les normatives de seguretat i higiene: mantenir el distanciament social, i dur mascareta. Tot el material anirà a càrrec de l’Ajuntament. També es penjarà una bandera de l’orgull LGTBI al balcó de l'ajuntament per donar visibilitat i alhora suport a aquest col·lectiu.

I el diumenge dia 28/6, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI es farà l’acte commemoratiu a la mateixa rotonda. Properament informarem de l’hora programada.