Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • NotÝcies
  • L┤Arboš realitzarÓ aquest estiu un casal esportiu municipal
NotÝcia

L┤Arboš realitzarÓ aquest estiu un casal esportiu municipal

l'Arboç 
Es realitzarÓ del 6 de juliol al 14 dĺagost a Cal Freixas. Les inscripcions es podran fer a partir de demÓ divendres i fins el dia 2 de juliol incl˛s. Limitat a 50 participants. Trobareu el full d┤inscripciˇ i la declaraciˇ de responsabilitat al final d┤aquesta notÝcia.

Dijous 25 de juny de 2020. L’Ajuntament de l’Arboç organitza per aquest estiu un Casal Esportiu amb activitats esportives d’iniciació, activitats de medi natural, jocs populars i tradicionals, i tallers de manualitats dirigit a nens i nenes de 3 a 14 anys. El preu serà de 36€/setmana pels nens i nenes de l’Arboç i 60€/setmana pels nens i nenes de fora de l’Arboç i estarà limitat a 50 participants. L'horari serà de les 9.00 a les 14.00 hores.

 

Per tal de complir amb la normativa vigent, cada dia es prendrà la temperatura als nens i nenes abans d’entrar i es farà en grups de 10 nens i nenes sempre amb el mateix monitor durant el torn. Els infants cada torn s'agruparan per franges d'edat creant un grup fixe i no es barrejaran entre els diferents grups. Es prioritzaran les activitats a l’aire lliure. Una vegada es tanquin les inscripcions es farà una reunió amb els pares per explicar el funcionament i totes les mesures de seguretat i higiene que es seguiran. Aquesta informació també s’enviarà per correu electrònic a les famílies.

Per inscriure’s, caldrà emplenar el full d’inscripció, adjuntar la documentació requerida i el justificant de pagament, i caldrà presentar una declaració responsable sobre el tema de la Covid-19. Les inscripcions es formalitzaran a través del correu electrònic pij@arbocenc.cat i de forma presencial amb cita prèvia trucant al 977.670.621 i seran per les tardes de 17.00 a 20.00 hores, a la Casa de Cultura.

D’inici, el casal, que es durà a terme a Cal Freixas, tindrà una durada de 6 setmanes, començant el dilluns 6 de juliol i fins el 14 d’agost del 2020. Amb tot, les dues darreres setmanes, el casal es realitzarà en funció del nombre d’inscrits.

Aquest Casal està organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç i el durà a terme personal del Consell Esportiu del Baix Penedès. Podeu descarregar els documents clicant aquí