Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç realitzarà la campanya BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA a l’octubre
Notícia

L´Arboç realitzarà la campanya BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA a l’octubre

l'Arboç 
L’Ajuntament vol ajudar a dinamitzar el comerç local i promocionar el turisme local i de proximitat un cop superades les diferents fases de desescalada pel Covid-19.

L’Arboç 2 de juliol. L’Arboç organitzarà un any més la campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA, organitzada per la XARXA DE BARRIS ANTICS AMB PROJECTES, i que enguany es trasllada a la tardor.

Aquesta campanya es celebrava cada any durant el mes de juny, però els 31 ajuntaments organitzadors han decidit celebrar-la a l’octubre per garantir la participació de tot tipus de comerç i serveis un cop superades les diferents fases de desescalada pel Covid-19.

Aquest any, més que mai, els objectius de la campanya són vitals: donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat. Per això, a més de traslladar-la a la tardor, altres mesures excepcionals per a l’edició del 2020 seran: els premis es gaudiran de novembre de 2020 a juny de 2021 inclòs i l’àmbit de la campanya s’ampliarà a tot el municipi. Per això enguany la campanya s’anomenarà COMPRA I GUANYA.

La campanya constarà de dues fases:

1.- CONCURS. Dinamització comercial, suport al petit comerç.- Durant tot el mes d’octubre, les persones que comprin a les botigues adherides de la Vila, per cada compra, rebran una butlleta per participar en el sorteig d’estades i experiències a gaudir en els 31 municipis organitzadors (turisme local).

2.- PREMIS. Dinamització territorial. Coneixement dels territoris- Durant els mesos següents al sorteig (de novembre de 2020 a juny de 2021 inclòs), els guanyadors gaudiran dels premis, convidats pels 31 municipis organitzadors: visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel o participar en festes i fires locals, entre moltíssimes activitats.

L’ajornament de la campanya COMPRA I GUANYA pretén reforçar aquest suport amb una nova acció que se suma a les aprovades aquests dies, incentivant les compres a la tardor, entre mig de la campanya d’estiu i la campanya de Nadal. La campanya COMPRA I GUANYA és un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat i de les quatre Diputacions.

Organitzadors 2020:

Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Vendrell, Falset, Juneda, La Selva del Camp, Les Borges Blanques, L’Arboç, L’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.

15 municipis de Barcelona, 8 de Tarragona, 7 de Lleida i 1 de Girona

Imatge: Cartell de la campanya (Font: Aj. de l’Arboç)