Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Arboç farà una nova formació gratuïta en comptabilitat a partir del proper mes de setembre
Notícia

L’Arboç farà una nova formació gratuïta en comptabilitat a partir del proper mes de setembre

l'Arboç 
Dirigit a autònoms/es i treballadors/es. El plaç per inscriure’s finalitza el 3 de setembre de 2020. Les places s’assignaran per rigurós ordre d’inscripci

L’Arboç, 20 de juliol de 2020. L’Ajuntament de l’Arboç a través del Servei d’Ocupació Municipal realitzarà un nou curs de comptabilitat els propers mesos de setembre, octubre i novembre. La formació en comptabilitat tindrà una durada de 60 hores a partir del 22 de setembre i fins el 26 de novembre en horari de 18:15h a 21:00h els dimarts i els dijous amb l’excepció dels dies dels dies 24 d’octubre i 21 de novembre que es farà classe en dissabte de 10:00h a 13:00h.

El temari que es tractarà és el següent:

- Aprendre a situar la comptabilitat en l’entorn de l’empresa.

- Definir els objectius de la comptabilitat.

- Aclarir quina informació ofereix la comptabilitat i quins son els seus límits.

- Aprendre els procediments de tècniques generals.

- Conèixer el procés comptable bàsic complet.

- Temes concrets d’aplicació general.

- Capacitat per portar una comptabilitat.

Aquest curs va dirigit a autònoms/es i treballadors/es i el plaç per inscriure’s finalitza el 3 de setembre de 2020 i les places s’assignaran per rigurós ordre d’inscripció. La documentació necessària per a inscriure’s és: Còpia del DNI per les dues cares, Fotocòpia de la darrera nòmina o rebut d’autònom i document annex degudament complimentat.

Tothom que estigui interessat ha d’inscriure’s telemàticament mitjançant una instància general a través de la seu electrònica: https://arbocenc.eadministracio.cat/info.0 o presencialment a l’Oficina d’Ocupació de l’Arboç situada al Carrer Major número 37, 1a Planta.

Aquest curs és gratuït i està subvencionat pel Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de l’Arboç a través del Pla de Barris. Aquesta formació es realitzarà tenint en compte les mesures de seguretat per combatre la Covid-19 i sempre que hi hagin un mínim de persones inscrites.

Full d'inscripció (PDF)