Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Comunicat conjunt de l´Ajuntament de Castellet i La Gornal i l’Ajuntament de l’Arboç de rebuig al tancament de Robert Bosch
Notícia

Comunicat conjunt de l´Ajuntament de Castellet i La Gornal i l’Ajuntament de l’Arboç de rebuig al tancament de Robert Bosch

l'Arboç 
Comunicat de l’Ajuntament de Castellet i La Gornal i l’Ajuntament de l’Arboç per mostrar el rebuig i la total disconformitat amb la decisió de tancament de l’empresa anunciada el dia d’ahir per la direcció. Recordem que la planta de Robert Bosch a Castellet i La Gornal ha passat de 1.200 treballadors a 300 en 17 anys.

Els dos ajuntaments es posen a disposició del Comité d’empresa i dels treballadors i fan una crida urgent a totes les administracions perquè intervinguin en el conflicte i es busquin solucions per frenar aquesta sagnia de tancaments que està afectant al Penedès, un territori que ja compta amb un índex d’atur molt elevat.

Cal ressaltar que aquest possible tancament se suma al recent anunci que ha fet la direcció de Saint-Gobain de tancar la planta de Glass de l’Arboç. En total son 420 llocs de treball directes els que es perdran si finalment tanquen aquestes empreses més els centenars de llocs de treball indirectes i incidint directa i negativament a l’economia del territori.