Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Representants del Comitè d´Empresa de Saint-Gobain l´Arboç acompanyats dels alcaldes de l´Arboç i Banyeres es van reunir ahir amb el Conseller de Treball Chakir El Homrani al Parlament
Notícia

Representants del Comitè d´Empresa de Saint-Gobain l´Arboç acompanyats dels alcaldes de l´Arboç i Banyeres es van reunir ahir amb el Conseller de Treball Chakir El Homrani al Parlament

l'Arboç 
Els alcaldes van demanar la implicació del Departament de Treball i de la Generalitat per establir un diàleg directe amb totes les administracions i buscar entre tots solucions de futur a mig i llarg termini per donar un autèntic nou impuls al territori, i que no es quedin només amb bones paraules.

L’Arboç, 10 de setembre de 2020. Nova reunió per tractar sobre l'anunci de tancament de la Planta de Glass de l'Arboç feta per la Direcció de Saint-Gobain. Ahir al matí, representants del Comité d'Empresa de Saint-Gobain, acompanyats dels Alcaldes de l'Arboç, Joan Sans, i Banyeres del Penedès, Amadeu Benach, es van reunir amb el Conseller de Treball de la Generalitat de Catalunya Chakir El Homrani al Parlament de Catalunya. Els representants van expressar el malestar que ha generat l'anunci i van demanar al Conseller que faci tot el possible per evitar el tancament.

Per la seva banda, els alcaldes de l'Arboç i Banyeres del penedès van expressar la profunda preocupació pels recents anuncis fets per grans empreses del Penedès, de fer fora la seva plantilla. Recordem que dimecres va ser la Direcció de Robert Bosch, situada a Castellet i La Gornal que anunciava la voluntat de tancament de la planta que actualment dóna feina a 300 treballadors. Els alcaldes van fer palès la greu situació que pot provocar aquests tancaments al territori tenint en compte el llocs de treball directes i indirectes que en depenen i com pot afectar de negativament a l'economia de la zona.

A més, van recordar que, concretament el Baix Penedès, la comarca amb més atur de Catalunya, és justament una de les que rebrà menys inversions segons els darrers pressupostos de la Generalitat. Per tot això van demanar la implicació del Departament de Treball i de la Generalitat per establir un diàleg directe amb totes les adminsitracions i buscar entre tots solucions de futur a mig i llarg termini per donar un autèntic nou impuls al territori, i que no es quedin només amb bones paraules.