Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Es fa oficial la suspensió de la Cursa 5k l´Arboç prevista pel proper 4 d’octubre
Notícia

Es fa oficial la suspensió de la Cursa 5k l´Arboç prevista pel proper 4 d’octubre

l'Arboç 
L’Arboç, 15 de setembre de 2020. Es fa oficial una nova suspensió d’un acte esportiu a causa de la pandèmia causada pel Coronavirus.

La Cursa 5k l’Arboç amb totes les seves modalitats: la cursa i marxa 5k i la Kids Run colors familiar d’1k que s’havien de córrer el proper 4 d’octubre no es podran celebrar per no poder garantir la seguretat ni dels participants, del públic ni tampoc dels voluntaris i organitzadors.

Des de la Regidoria d’esports, conjuntament amb el Club Esportiu l’Arboç han pres aquesta decisió per responsabilitat, desestimant la possibilitat de realitzar la cursa limitant la participació perquè desvirtuaria l’essència d’aquesta cursa eminentment popular i que cada any ha comptat amb més participació. Amb tot, des de l’organització han assegurat que tornaran la propera edició quan la pandèmia ja sigui història per poder gaudir d‘una jornada esportiva i saludable amb la família i ajudar a la lluita contra el càncer. Recordem que els diners resultants de les inscripcions es destinaven a aquesta causa.