Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Dijous 1 d’octubre comença la campanya BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA a l’Arboç
Notícia

Dijous 1 d’octubre comença la campanya BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA a l’Arboç

l'Arboç 
En aquesta edició com a novetat, l’Ajuntament aporta 600€ en premis en vals de compra al comerç de l’Arboç.

L’Arboç 28 de setembre. El proper dijous 1 d’octubre començarà a l’Arboç una nova campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA, organitzada per la XARXA DE BARRIS ANTICS AMB PROJECTES, i que enguany, degut a la pandèmia de la Covid-19, es trasllada a la tardor.

Com a novetat, en aquesta edició, a més dels premis habituals d’estades i experiències en diferents pobles de Catalunya, l’Ajuntament de l’Arboç aportarà 600€ en vals de compra per a realitzar als comerços de l’Arboç, per reforçar el comerç de proximitat i les compres a la vila i augmentant significativament el valor dels premis que es poden aconseguir en fer una compra a qualsevol comerç de la vila.

Aquest any, més que mai, els objectius de la campanya són vitals: donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat. Per això, a més de traslladar-la a la tardor, altres mesures excepcionals per a l’edició del 2020 seran: els premis es gaudiran de novembre de 2020 a juny de 2021 inclòs i l’àmbit de la campanya s’ampliarà a tot el municipi. Per això enguany la campanya s’anomenarà COMPRA I GUANYA.

La campanya constarà de dues fases:

1.- CONCURS. Dinamització comercial, suport al petit comerç.- Durant tot el mes d’octubre, les persones que comprin a les botigues adherides de la Vila, per cada compra, rebran una butlleta per participar en el sorteig d’estades i experiències a gaudir en els 31 municipis organitzadors (turisme local).

2.- PREMIS. Dinamització territorial. Coneixement dels territoris- Durant els mesos següents al sorteig (de novembre de 2020 a juny de 2021 inclòs), els guanyadors gaudiran dels premis, convidats pels 31 municipis organitzadors: visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, entre moltíssimes activitats.

L’ajornament de la campanya COMPRA I GUANYA pretén reforçar aquest suport amb una nova acció que se suma a les aprovades aquests dies, incentivant les compres a la tardor, entre mig de la campanya d’estiu i la campanya de Nadal.

La campanya COMPRA I GUANYA és un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat i de les quatre Diputacions. Enguany hi participen 15 municipis de Barcelona, 8 de Tarragona, 7 de Lleida i 1 de Girona