Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç suspèn la 8ena edició de la Mostra de l´Enramada prevista per a finals d´octubre
Notícia

L´Arboç suspèn la 8ena edició de la Mostra de l´Enramada prevista per a finals d´octubre

l'Arboç 
El risc de contagi i les normatives de Sanitat així ho aconsellen.

L’Arboç, 5 d’octubre de 2020. L’Ajuntament de l’Arboç, seguint les recomanacions del Departament de Sanitat de la Generalitat fa oficial la suspensió de la 8ena edició de la Mostra de l’Enramada de l’Arboç, prevista per a finals d’octubre. Des de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica s’informa que la persistència de la Pandèmia, la previsió d’una segona onada que cal evitar i la més que probable aglomeració de persones durant la Mostra, sumades a la impossibilitat de garantir la seguretat i el compliment de les mesures sanitàries per evitar contagis, han fet prendre aquesta trista decisió.

Des de l’Ajuntament s’ha valorat molt abans de prendre cap decisió. Recordem que l’edició de 2019 de l’Enramada de l’Arboç va polvoritzar tots els rècords amb una participació massiva de públic que va poder gaudir d’un cartell amb cuiners de primera fila i amb els forns i cellers més punters del Penedès.

L’Ajuntament vol agrair públicament el treball i dedicació de tots els estands participants i de totes les persones que han contribuït d’una o altra manera amb l’èxit de l’Enramada aquests últims anys. Per això, tot i suspendre l’edició d’enguany, s’espera poder celebrar la propera edició amb més força i participació que mai. En aquests moments d'alt risc al nostre territori, des de l’Ajuntament demanem a tothom molta prudència i responsabilitat.