Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • La Policia Local de l´Arboç ha detingut 4 individus com a presumptes autors de diversos robatoris per tot Catalunya
Notícia

La Policia Local de l´Arboç ha detingut 4 individus com a presumptes autors de diversos robatoris per tot Catalunya

l'Arboç 
Han pogut aturar el vehicle a l´N-340 amb els quatre individus al seu interior

L’Arboç, 16 d’octubre de 2020. La Policia Local de l'Arboç ha detingut aquest matí 4 individus com a presumptes autors de diversos robatoris en diverses localitats de tot Catalunya. Tot s’ha iniciat quan els agents han rebut una trucada alertant que tres individus havien sostret una bossa de mà amb diversos efectes de valor, una quantitat considerable de diners en efectiu i, tot seguit, havien fugit del lloc dels fets amb cotxe.

Després de l'avís, han pogut aturar el vehicle a l'N-340 amb quatre individus al seu interior. La policia arbocenca ha inspeccionat el vehicle i han localitzat diversos objectes de valor, presumptament sostrets, entre els quals, quatre telèfons mòbils. Per aquest motiu, s'ha procedit a la detenció de tots els ocupants.

Més tard, els agents han observat una altres quatre individus amb una actitud sospitosa i han inspeccionat la zona, en la qual han intervingut una quantitat important de diners en efectiu amagada al carrer i, suposadament, buscaven als detinguts. Aquests han estat traslladats a dependències policials a efectes d'identificació.

Les investigacions continuen, ja que les persones poden estar vinculades a una organització criminal. A més, els Mossos d'Esquadra s'han personat al lloc dels fets.

L'Ajuntament de l’Arboç vol agrair la diligent tasca realitzada a la Policia Local de l'Arboç i també, posar de manifest la col·laboració ciutadana que hi ha hagut per poder resoldre ràpidament el robatori.