Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’Ajuntament de l’Arboç impulsa una enquesta entre els joves per crear el nou Pla local de Joventut 21-23
Notícia

L’Ajuntament de l’Arboç impulsa una enquesta entre els joves per crear el nou Pla local de Joventut 21-23

l'Arboç 
L’enquesta és oberta a tots els joves del municipi entre els 12 i els 26 anys i es pot respondre telemàticament a través del web www.arbocencopina.cat a partir del dimarts vinent 24/11 i fins el dia 14/12.

20 de novembre de 2020.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de la Regidoria de Participació Ciutadana impulsa aquesta tardor una enquesta ciutadana adreçada als joves del municipi amb l’objectiu de nodrir el nou Pla Local de Joventut 2021-2023 amb les seves aportacions i el seu punt de vista sobre les necessitats i la realitat del col·lectiu juvenil al poble.

L’enquesta és oberta a tots els joves de l’Arboç d’entre 12 i 26 anys i es podrà respondre per via telemàtica a través del portal www.arbocencopina.cat. El qüestionari consta d’un total de 14 preguntes sobre diferents àmbits que abracen temes com la situació laboral, la participació en activitats juvenils, el PIJ Can Rossell, l’ús dels equipaments municipals, la participació ciutadana o els canals de comunicació habituals. A més, també s’ofereix l’opció d’aportar propostes en àrees com les dels estudis, cultura, esport, oci, mobilitat o salut.

Respondre l’enquesta té premi triple!

Les persones que hi col·laborin no només tindran l’oportunitat de fer arribar al consistori la seva opinió sobre diferents qüestions que afecten i impliquen el jovent local, sinó que també podran entrar en un sorteig de tres mesos d’accés gratuït a les instal·lacions INACUA L'ARBOÇ (Piscina Coberta Municipal). Per a participar només hauran de respondre l’enquesta.

A banda d’entrar en el sorteig, totes les persones que contestin l’enquesta gaudiran d'un descompte del 100% en la matrícula d’aquesta mateixa instal·lació esportiva.