Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Finalitzen les obres de reparació i millora del Poliesportiu Municipal
Notícia

Finalitzen les obres de reparació i millora del Poliesportiu Municipal

l'Arboç 
S’han refet els terres de les terrasses que produïen filtracions d’aigua a la zona dels vestuaris i passadissos d´entrada i s’ha substituït la vidriera exterior per una de nova.

L’Arboç, 22 de desembre de 2020

S’han completat les esperades obres de reparació i millora al Poliesportiu Municipal. Concretament s’ha procedit a la substitució del celràs i impermeabilització del terra de les terrasses de la zona dels vestuaris i del bar que degut al mal estat produïen filtracions d’aigua de la pluja. Aquestes filtracions causaven inundacions als vestuaris i havien malmès el sostre interior i les parets provocant desperfectes i una falta de salubritat. A més, aprofitant l’actuació en aquesta zona també s’ha procedit a la substitució de les lluernes en mal estat.

Un cop arreglat la part exterior, es va procedir a la substitució del celràs i finalment s’ha pintat tot, el celràs i les parets.

Aquestes obres formen part d’una actuació de millora que es va iniciar a finals de l’any passat. En una primera fase d’aquesta actuació, es va procedir a realitzar el canvi de la vidriera i l’estructura d’alumini de la graderia exterior.

Aquesta actuació ha tingut un cost total de 29.164,64€ i ha estat subvencionada en un 95% per la Diputació de Tarragona i la resta ho ha sufragat l’Ajuntament de l’Arboç.