Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Els Reis Mags d’Orient arribaran a l’Arboç i faran la tradicional cavalcada amb descapotable
Notícia

Els Reis Mags d’Orient arribaran a l’Arboç i faran la tradicional cavalcada amb descapotable

l'Arboç 
51 anys després tornaran a utilitzar cotxes descapotables com ja van fer l’any 1969

L’Arboç, 29 de desembre de 2020

Els Reis Mags d’Orient arribaran a l’Arboç i faran la cavalcada amb cotxes descapotables. Enguany, els 3 reis han triat aquest sistema per complir amb les restriccions causades per la crisi sanitària de la Covid-19. Segons ens informen, tampoc es podran regalar ni llençar caramels, ni fer petons als més petits, doncs els 3 reis no podran baixar en cap moment del cotxe per evitar contactes. Així doncs, els petons s’hauran de fer a distància i també saludar-los.

La cavalcada començarà a les 16h i recorrerà tots els carrers de la vila per on puguin passar vehicles. Els Reis han preparat un discurs que aniran llegint del cotxe estant i que es podrà escoltar des de totes les cases. A més, els seguirà el trenet del Rufino amb personatges Disney, música i animació. En els propers dies informarem de més detalls i dels horaris aproximats en què passarà la cavalcada en cada zona.

Es recomana a tothom veure els Reis Mags des del balcó, portal o finestres de casa i no seguir la cavalcada. No es permetran aglomeracions de persones.

Es dóna la casualitat que l’any 1969, ara fa 51 anys, els 3 reis d’orient ja van arribar a la nostra vila amb aquest mitjà de transport. La foto que acompanya aquesta notícia és de la Cavalcada de Reis de 1969.