Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Eleccions al Parlament de Catalunya 2021 a l’Arboç: canvi d’ubicació dels col·legis electorals per complir amb les mesures sanitàries
Notícia

Eleccions al Parlament de Catalunya 2021 a l’Arboç: canvi d’ubicació dels col·legis electorals per complir amb les mesures sanitàries

l'Arboç 
El Col.legi electoral que habitualment es situava a la Casa de Cultura anirà al Centre Polivalent, al Carrer del Nord número 15. El col.legi electoral situat al Pavelló Esportiu Municipal continuarà al mateix lloc.

Dimarts 9 de febrer de 2021. Per garantir el compliment de les mesures sanitàries el proper 14 de febrer, l’Ajuntament de l’Arboç ha disposat un canvi d’ubicació d’alguns dels espais de votació habituals. Així, els arbocencs i les arbocenques que habitualment exercien el seu dret de vot a l’Auditori/Casa de Cultura Municipal, el proper 14 de febrer hauran d’anar al Centre Polivalent, situat al Carrer del Nord número 15, cantonada amb l’Avinguda Santiago Rusiñol, on hi haurà la nova ubicació del col.legi electoral.

Aquest canvi s’ha realitzat per garantir el compliment de totes les mesures de seguretat i establir portes i circuits diferenciats per a l’entrada i sortida del col.legi. A la tarja censal que aquests dies l'electorat rep al seu domicili, ja hi consten aquests canvis d'ubicació dels locals electorals.

El col.legi electoral situat al Pavelló Esportiu Municipal continuarà al mateix lloc, i disposarà la porta d’entrada a l’Avinguda Generalitat de Catalunya, número 23.