Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • 14 persones han finalitzat el darrer curs de carretoner elevador i retràctil a l’Arboç
Notícia

14 persones han finalitzat el darrer curs de carretoner elevador i retràctil a l’Arboç

l'Arboç 
Durant el mes de març està previst l’inici d’un nou curs de carretoner per a arbocencs majors de 30 anys en situació d’atur.

L’Arboç 15 de febrer de 2021. L’Arboç acollirà un nou curs de carretoner/a el proper mes de març, dirigit a per a persones empadronades a l'Arboç, majors de 30 anys i a l'atur. La formació en carretoner inclou: Carretó Frontal, elevadors, retràctils traspalet elèctric, radiofreqüència i Picking i té 28 hores de duració amb 20 hores lectives i 8 hores de pràctiques a la Brigada Municipal. Serà per un màxim de 15 alumnes. La gran demanda de sol.licituds per a la realització d’aquest curs, ha fet que des del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de l’Arboç es repeteixi durant el mes de març.

El curs de carretoner, realitzat aquest mes de febrer, i en el qual 14 persones han pogut rebre les classes teòriques i pràctiques amb èxit, s’ha realitzat a l’Arboç i ha estat organitzat i subvencionat pel Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de l’Arboç a través del Pla de Barris.

Tothom que estigui interessat ha d’inscriure’s presencialment a l’Oficina d’Ocupació de l’Arboç situada al Carrer Major número 37, 1a Planta presentant el DNI. Properament informarem de les dates d’obertura de les inscripcions. Aquest curs és gratuït.