Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç homenatjarà aquest dissabte als membres de Protecció Civil pel valuós servei que han prestat durant l´època més dura de la pandèmia
Notícia

L´Arboç homenatjarà aquest dissabte als membres de Protecció Civil pel valuós servei que han prestat durant l´època més dura de la pandèmia

l'Arboç 
-Serà un acte privat a la Giralda on també on també es recordarà al membre de l’Associació Borja Boga que ens va deixar l’any passat.

L’Arboç 19 de febrer de 2021. L’Arboç homenatjarà aquest proper dissabte al migdia als membres de Protecció Civil de l’Arboç pel servei que han realitzat durant els moments més durs de la pandèmia portant medicaments i menjar a les persones i famílies que ho requirien, i que continuen realitzant a la nostra vila ajudant en tot el que se’ls hi demana. L’Ajuntament valora la implicació i predisposició dels membres de l’agrupació que sempre mostren a l’hora de realitzar qualsevol servei sense ànim de lucre. Recordem que tots els membres de Protecció Civil són voluntaris.

L’acte es realitzarà aquest dissabte a les 12h a la Giralda i no estarà obert al públic a causa de la normativa vigent per la COVID-19. Es farà entrega d’unes medalles i diplomes als membres de Protecció de Civil actuals de l'Associació.

Aquesta acte també vol servir com un homenatge i record al membre que ens va deixar el passat mes de juny de 2020 Borja Boga, president de l’Associació voluntaris de Protecció Civil de l’Arboç i un membre destacat i molt conegut d’aquest col.lectiu a tota la comarca.