Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Els arbocencs i arbocenques presenten més de 120 propostes en els Pressupostos Participatius 2021
Notícia

Els arbocencs i arbocenques presenten més de 120 propostes en els Pressupostos Participatius 2021

l'Arboç 
L’Ajuntament agraeix la implicació i l’interès demostrats pels veïns i veïnes. Ara el procés encara la seva fase decisiva amb la convocatòria del Fòrum Ciutadà de Priorització i la votació final de les propostes.

L’Arboç, 20 d’abril de 2021. Un cop finalitzada, el passat 12 d’abril, la fase de recollida de propostes ciutadanes del Pressupost Participatiu 2021, s’inicia la fase d'anàlisi i validació de les propostes presentades. Durant el període de presentació, els veïns i veïnes han fet arribar a l’Ajuntament un total de 126 propostes.

Un cop tancat el termini de presentació de propostes, el procés participatiu entrarà en la segona fase, que consistirà en l’anàlisi i validació dels projectes rebuts. Totes les propostes recollides seran estudiades i analitzades pels serveis tècnics municipals amb l’objectiu de verificar que compleixen tots els requisits: han de ser inversions de competència municipal, no poden superar els 20.000€ i 30.000€ respectivament, no poden referir-se a actuacions que ja s’estiguin portant a terme, han de ser viables tècnicament i no poden contradir el marc jurídic i legal existent.

Finalment, la darrera fase consistirà en la votació de les propostes finalistes. Totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi hi podran participar, tant de forma telemàtica com presencial. Es pot trobar la informació completa del procés al web www.arbocencopina.cat. Properament s’anunciaran les propostes finalistes i les dates de votació.

Des de l’Ajuntament s’agraeix la implicació i l’interès demostrats amb la bona participació dels arbocencs i arbocenques en decidir directament en què cal invertir 50.000€ per millorar la vila.