Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Alumnes de l’escola Sant Julià realitzen un joc virtual de geolocalització basat en les entitats folklòriques de la cercavila de la Festa Major de l’Arboç
Notícia

Alumnes de l’escola Sant Julià realitzen un joc virtual de geolocalització basat en les entitats folklòriques de la cercavila de la Festa Major de l’Arboç

l'Arboç 
L’Arboç, 23 d’abril de 2021. Alumnes i professors de l´Escola Sant Julià amb la col.laboració de l´Ajuntament de l´Arboç, han desenvolupat un joc de geolocalització virtual mitjançant una aplicació de mòbil basat en les entitats folklòriques de la cercavila de la Festa Major de l’Arboç.

Per realitzar-lo, tot l’alumnat de l’escola (de P3 fins a 6è) han adaptat dites, poemes i caramelles sobre les diferents entitats i les han ubicat, de manera virtual, en diferents espais del poble. A més a més, el joc posa a prova els coneixements sobre les entitats fent una pregunta sobre cada una d’elles.

Participar-hi és molt senzill, només cal descarregar-se l'aplicació MHM (Mobile History Maps), registrar-se i posar al buscador la paraula “l'Arboç”. S'accedirà a un mapa de la vila amb els diferents punts que us permetran veure els vídeos que els nens i nenes han realitzat. Però recordeu que cada punt només s'activarà quant estigueu en un radi proper.