Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • S’obre el període de preinscripcions a l’Escola Bressol “Minyons” de l’Arboç del 10 al 21 de maig
Notícia

S’obre el període de preinscripcions a l’Escola Bressol “Minyons” de l’Arboç del 10 al 21 de maig

l'Arboç 
Es poden presentar les sol.licituds telemàticament a través de la seu electrònica: https://arbocenc.eadministracio.cat/dossier.1 o presencialment amb cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament trucant al 977 67 00 83, sempre que no es pugui fer telemàticament.

L’Arboç, 4 de maig de 2021. L’Escola Bressol Municipal “Minyons” de l’Arboç obre el període de preinscripcions del 10 al 21 de maig de 2021. Totes les famílies amb fills en edat preescolar, de 0 a 3 anys, nascuts als anys 2019, 2020, i 2021 que hi estiguin interessats, hauran de realitzar aquest tràmit. El dia 1 de juny es publicarà el llista provisional amb la puntuació i del 16 al 22 de juny es realitzarà la matrícula dels alumnes.

 

A l’escola bressol “Minyons”, els infants tenen l’oportunitat de jugar i relacionar-se amb altres infants, de gaudir d’espais i materials especialment pensats i organitzats per a facilitar l’activitat i les relacions, de participar en propostes educatives d’ensenyament i aprenentatge, que afavoreixen els seu desenvolupament i les seves capacitats.

La llar d’infants Minyons té la metodologia, les estratègies i procediments necessaris per afavorir les relacions entre les seus protagonistes: infants, mestres i famílies, és oberta i participativa, convida al diàleg i a la familiaritat, per tal que tothom tingui la possibilitat d’implicar-s’hi i expressar-se lliurement, tot vetllant perquè els infants puguin gaudir i interactuar amb l’entorn.

El personal educatiu de l’escola bressol Minyons, mestres i tècniques especialistes en educació infantil, té la formació i experiència necessària per afavorir el desenvolupament harmònic dels nens i les nenes. Els horaris són de matí o matí i tarda. S’ofereix la possibilitat de menjador i ampliació d’horari: una hora al matí.

La tramitació de la preinscripció es pot fer telemàticament al següent enllaç de la seu electrònica: https://arbocenc.eadministracio.cat/dossier.1 o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament sempre que no es pugui fer telemàticament. Cal demanar cita prèvia al 977 670 083

Per a més informació, podeu trucar als telèfons 621 29 97 44 697 17 97 77