Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç commemorarà el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia amb diversos actes
Notícia

L´Arboç commemorarà el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia amb diversos actes

l'Arboç 
El proper dilluns 17 de maig a les 18 hores es farà una concentració a la rotonda de l’Avinguda Sant Jordi i s’hissarà una bandera LGTBI.

L’Arboç, 14 de maig de 2021. L’Arboç commemorarà un any més el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia amb un seguit d’actes. De moment, avui mateix, un grup d’alumnes de l’Institut de l’Arboç han repintat les llambordes de la rotonda de l’Avinguda Sant Jordi de la vila amb els colors del col.lectiu LGTBI per fer més visible aquesta lluita per la igualtat i contra qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe. Aquestes llambordes ja van ser pintades amb els colors de la bandera LGBTI el passat mes de juny, i avui s’ha repintat perquè llueixi de nou.

El proper dilluns 17 de maig, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia a les 18 hores es farà una concentració en aquesta mateixa rotonda de l’Avinguda Sant Jordi i s’hissarà una bandera LGTBI. A més, el mateix dilluns es tornarà a pintar el banc de la mateixa avinguda amb els colors del col.lectiu transgènere per tal de visibilitzar la diversitat, respectar i normalitzar la lliure identitat de gènere.

La resta d’actes per commemorar aquesta lluita es duran a terme el dia 26 de maig. Properament informarem.