Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç posa en marxa el bicibox a l´estació de tren, un servei de pàrquing segur per a bicicletes
Notícia

L´Arboç posa en marxa el bicibox a l´estació de tren, un servei de pàrquing segur per a bicicletes

l'Arboç 
Caldrà donar-se d’alta a la Casa de Cultura a partir del 14 de juny, i per utilitzar-lo s’haurà de disposar de telèfon mòbil amb l’app Pverde instal.lada.

L’Arboç, 7 de juny de 2021

La Regidoria de mobilitat de l’Ajuntament de l’Arboç posa en marxa el bicibox a la vila. Es tracta d’un servei de pàrquing segur per a bicicletes a l’estació de la Renfe que té per objectiu promoure la mobilitat amb vehicles no contaminants i a la vegada oferir als usuaris una opció segura per guardar les bicicletes quan agafin el tren. De moment, comptarà amb 5 places disponibles.

Per utilitzar el bicibox caldrà donar-se d’alta d’aquest servei a la Casa de Cultura (PIJ) a partir del 14 de juny. Tindrà un cost anual de 5€. Per fer-ne ús i poder deixar o agafar la bicicleta caldrà tenir un telèfon mòbil amb l’app pverde instal.lada.

El regidor de mobilitat, Adrià Molina explica que l’Ajuntament aposta per promoure una mobilitat a la vila amb vehicles no contaminants: “la situació de l’estació respecte el centre de la vila fa que sigui ideal l’ús de la bicicleta per desplaçar-s’hi”. A més, des de l’Ajuntament s’avança que si el servei de bicibox té una bona acceptació s’estudiarà ampliar-lo.

Aquest projecte ha tingut un cost de 6.866,75 € i ha estat cofinançat a través del Projecte de Pla de Barris.