Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • El “Dona’m Cultura l’Arboç” presenta “Bandidos Perversions” i “Fetitxe 13” aquest cap de setmana
Notícia

El “Dona’m Cultura l’Arboç” presenta “Bandidos Perversions” i “Fetitxe 13” aquest cap de setmana

l'Arboç 
Els dos concerts es faran a la Rambla Gener, divendres a les 21h gaudirem amb les versions dels anys 80 fins a l’actualitat de “Bandidos Perversions” i dissabte escoltarem el rap compromès socialment de “Fetitxe 13” a la mateixa hora.

L’Arboç, 20 de juliol de 2021.

El quart cap de setmana del cicle “Dona’m Cultura l’Arboç” presenta dos grups musicals d’estils ben diferents. Divendres 23 de juliol a parti de les 21h a la Rambla Gener actuarà el grup de versions “Bandidos Perversions” que ens delectarà amb el seu estil únic que els està consolidant com una de les propostes més exclusives, potents i de més garantia dins el món de les bandes actuals. La clau del seu èxit es basa en un repertori que engloba música dels anys 80 fins a l’actualitat interpretada amb un ADN propi. Una barreja de xou, humor i escenografia gens convencional.

I el dissabte 24 de juliol, a partir de les 21h gaudirem amb el rap socialment compromès fet a Tarragona Fetitxe 13. Fetitxe 13 és un projecte musical liderat per Joël Prieto Prats, cantant de rap i activista implicat en l’associacionisme cultural del camp de Tarragona.

Fetitxe 13 és una crítica a la mitificació absurda de les estrelles de la música, al món del mainstream i la seva falta de fons i contingut. A un sistema que intenta minvar la força de tot moviment artístic, ja sigui criminalitzant-lo o comercialitzant-lo. A una indústria que tracta als músics com a mers objectes de consum. Una reivindicació de l'artista com a ésser despert i pensant, remant contra corrent i en constant evolució, sempre intentant aportar alguna cosa profunda entre tanta banalitat.

Amb el nom de “Dona’m Cultura l’Arboç”, durant sis caps de setmana es duran a terme diferents espectacles els divendres i dissabtes al vespre en diferents llocs de la vila per gaudir en família i per a totes les edats.

Tots els espectacles seran gratuïts i es realitzaran seguint la normativa sanitària contra la Covid-19 vigent.