Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L’equip sanitari del CAP, pregoners de la Festa Major de l’Arboç 2021
Notícia

L’equip sanitari del CAP, pregoners de la Festa Major de l’Arboç 2021

l'Arboç 
-L’Arboç homenatjarà a tot el personal sanitari que amb el seu esforç ha vetllat per la salut dels vilatans.

L’Arboç, 10 d’agost de 2021. El personal de l’equip sanitari del Centre d’Assistència Primària (CAP) de l’Arboç seran els pregoners de la Festa Major 2021. D’aquesta manera, la vila vol retre homenatge a totes aquelles persones que han estat a primera línia de la lluita contra la pandèmia de la Covid-19 i que han protegit amb el seu gran esforç i treball les vides de moltes persones de l’embat de la pandèmia. No només de totes les arbocenques i arbocencs, sinó també de tots els habitants de l’Àrea Bàsica de Salut del Baix Penedès interior, integrada pels municipis de l’Arboç, Banyeres del Penedès, Llorenç del Penedès i Sant Jaume dels Domenys.

El pregó, que es preveu emotiu, tindrà lloc el divendres 20 d’agost de 2021 a 2/4 de 8 del vespre. D’aquesta manera es donarà el tret de sortida a una Festa Major de l’Arboç atípica, marcada per les restrictives mesures anti-Covid-19, però que mantindrà tot l’entusiasme i emoció habituals per part d’una comunitat que viu amb passió la seva festa més preuada. Així, les cercaviles seran substituïdes per exhibicions folklòriques estàtiques i es podran gaudir des de varis punts estratègics del poble amb el públic assistent assegut amb la distància de seguretat i les mesures higièniques estipulades per la normativa vigent. En els propers dies l’Ajuntament de l’Arboç informarà més detalladament sobre les ubicacions i aforament que hi haurà en cada punt estàtic d’actuació de les entitats folklòriques.

Lamentablement, dos dels actes més concorreguts de la Festa Major s’han hagut de suspendre. La diada Castellera i La Carretillada, previstes inicialment pel diumenge 22 d’agost, no es podran celebrar.