Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • L´Arboç ha gaudit de 14 actes culturals gratuïts durant els mesos de juliol i agost
Notícia

L´Arboç ha gaudit de 14 actes culturals gratuïts durant els mesos de juliol i agost

l'Arboç 
L’Ajuntament en fa una valoració molt positiva de la participació ciutadana i la finalitat de posar en valor la cultura, un dels sectors més afectats durant la pandèmia.

L’Arboç, 11 d’agost de 2021. L’Ajuntament de l’Arboç fa una valoració molt positiva dels 14 actes culturals i gratuïts organitzats des de la corporació municipal durant els mesos de juliol i agost en diferents espais de la vila. 12 dels catorze actes han estat en divendres o dissabte ,en el marc del cicle “Dona’m Cultura l’Arboç” que ha comptat amb la participació de grups musicals de primer ordre, havaneres, espectacles i un monologuista. A més, s’han realitzat en diferents ubicacions que han servit per posar en valor espais poc habituals per a celebrar-hi concerts. A més, també s’han fet dues sessions de cinema a la fresca pel jovent que han tingut una bona resposta per part dels joves.

Des de l’Ajuntament es destaca la resposta dels arbocencs i arbocenques que han participat en tots els actes gaudint d’una bona estona a la fresca. També es posa en valor la voluntat d’ajudar al sector cultural, un dels més damnificats a causa de la pandèmia de la Covid-19, i reivindicar que la cultura és segura, respectant escrupulosament i en tot moment les mesures sanitàries vigents per evitar contagis.