Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Notícies
  • Un centenar de persones han participat en les activitats municipals esportives i solidàries "L’Arboç es mou!” 2021
Notícia

Un centenar de persones han participat en les activitats municipals esportives i solidàries "L’Arboç es mou!” 2021

l'Arboç 
L’Ajuntament fa un balanç molt positiu d’aquest programa esportiu en un any de tornada a la “normalitat” marcat per les restriccions sanitàries.

L’Arboç, 16 d’agost de 2021. La setena edició del programa esportiu “L’Arboç es mou!” ha finalitzat amb la participació d’un centenar de persones en les diferents activitats esportives programades per l’Ajuntament durant el mes de juliol. Des de l’Ajuntament es fa una valoració molt positiva, més enllà de les xifres de participants, per la predisposició dels arbocencs i arbocenques a gaudir de l’esport malgrat les restriccions sanitàries que s’han aplicat a totes les activitats.

A destacar el gran èxit de la nova activitat de Teles i acrobàcies aèries dirigit per les arbocenques Paula Vidal i Carla Miguel, d’Espai Valors, que va tenir una gran acceptació entre els nens i nenes.

Miguel Ángel del Río, Regidor d’Esports, Joventut i Lleure, encarregada de l’organització del programa d’activitats, destaca que ha estat un any de tornada a la normalitat després que l’any passat, tot i que no es va anular completament el programa esportiu, només es van realitzar 3 activitats, gairebé de manera simbòlica. “Aquest any, ha estat l’any de tornada a la normalitat, i la gent ha respost, responsablement i complint les mesures sanitàries, però gaudint de les activitats esportives ofertes des de l’Ajuntament, i esperem que l’any vinent podem recuperar també les activitats esportives col.lectives que aquest any no hem pogut oferir a causa de les restriccions”.

“L’Arboç es mou!”, ofereix a la ciutadania un programa d’activitats esportives amb l’objectiu d’incentivar la pràctica de l’esport i la vida saludable comptant amb professionals del municipi i les entitats esportives municipals. La VII edició ha tingut una durada de quatre setmanes, del 5 al 30 de juliol i ha inclòs una variada oferta com pàdel infantil, Tir amb arc, tallers de nutrició, jocs d’aigua, ioga, meditació, pàdel per a joves, pilates o caminades, a més de l’exitós taller de teles i acrobàcies aèries per nens i nenes de 6 a 10 anys i d’11 a 14 anys

“L’Arboç es Mou” és un programa ideat, organitzat i finançat per l’Ajuntament de l’Arboç. El consistori arbocenc mostra la seva satisfacció per l’èxit assolit, especialment en les activitats infantils, i agraeix a tots els participants els compromís mostrat amb la pràctica de l’esport, la vida saludable i la solidaritat.